Dominic samuel fritz. Young German runs for mayor of Timisoara: I love this city too much to stay away

Si Timisoara ar putea avea un primar neamt. Tanar candidat german, panica printre vechii politicieni: actual din oras s

dominic samuel fritz

A avut intentia de a lucra, timp de un an, la o casa de copii din zona Freidorf din Timisoara. Transportul în comun extins nu este o treabă de hipster venit din Berlin, ci o măsură bună pentru pensionari, dar și pentru toți cetățenii. Vise umede cu alegeri în două tururi? Curios să înțeleg de ce nu trăim într-o lume mai bună - și dornic să schimb asta - am studiat științe politice și administrative, ca bursier al Fundației Academice Naționale Germane, la Universitatea din Konstanz Germania , la Sciences Po Paris Franța si la Universitatea din York Anglia. Iar începând cu protestele anti-corupție și pro-justiție din 2017, la care am participat activ, mi-am dat seama că viața mea profesională din administrația publică germană și implicarea mea în România nu mai trebuie să fie două lucruri separate. In perioada 2009-2019, a fost membru al Partidului Verzilor partid de centru, ecologist din Germania.

Next

Dominic Samuel Fritz, candidatul USR la Primăria Timișoara: Împreună vom reaprinde spiritul Timișoarei!

dominic samuel fritz

Dar transparentizarea poate fi o soluție pentru o administrare bună. . Știți că există clanuri de romi care dețin sute de proprietăți obținute prin corupție. In privinta Centenarului nu-ti fa griji, e pus bine. In loc sa ne mandrim ca suntem mica Viena, haideti sa aspiram la ziua in care alte orase vor spune ca ele sunt mica Timisoara.

Next

A German mayor for a Romanian city?

dominic samuel fritz

Dar administrația publică poate fructifica experiența orașelor înfrățite. Cine este Dominic Samuel Fritz Dominic Samuel Fritz spune ca a venit in Romania in anul 2003, pe cand avea 19 ani. Germania, în anii '80-'90, când am crescut acolo, era încă destul de omogenă, nu avea o diversitate de minorități etnice. This lack of confidence caused by a political class corrupted both financially and morally is the main factor that needs to be addressed to have a change for the better. Daca rezultatele la alegerile locale vor arata asemanator, Dominic poate sa-si ia adio definitiv de la sarmantul sau balcon al cladirii vechi, din Berlin. But my favorite places are in Timisoara: Piața Maria, a small square that seems modest but is the place where the 1989 Revolution started — every time I go here I think about the courage of those who gathered here at that moment.

Next

Dominic Samuel

dominic samuel fritz

De cele mai multe ori, urmat de like-uri si inimioare. Le mulţumesc colegilor pentru votul lor. Avem nevoie de o administrație cu zero toleranță față de orice fel de corupție sau mișmașuri. He made his debut for Reading coming on as a 72nd-minute substitute, for , in Reading's 3—0 defeat away to on 11 December 2012. Le este frica de noi, de fapt.

Next

Omul pregătit de USR să

dominic samuel fritz

Ne lipsea sa avem primari, prim ministru și Președinte din afara. Are you the living proof of a European demos? I am not running to make a point about some lofty ideals. Aveți un plan pentru ei? Timisoara is an amazing city that has become my home. Are you the living proof of a European demos? Cum crezi că experiența ta internațională te poate ajuta pentru funcția de primar? How was that first year in Timisoara and what made you return in 2006? Fără această investiție…nici nu putem începe, nici nu primim fonduri europene. After making two appearances, he returned to Reading on 31 January. A studiat Stiintele Politice si Administrative la Universitatea din Konstanz Germania , la Sciences Po Paris Franta si la Universitatea din York Anglia.

Next

Dominic Samuel Fritz intra in batalia electorala cu Nicolae Robu

dominic samuel fritz

M-am născut din părinți germani, am crescut cu limba germană. Many of my friends are active in civil society, culture or business, but most have been trying to stay away from local politics which is often toxic. Irina Marica, Photo: courtesy of Dominic Samuel Fritz. Ei au locuințe în afara orașului și nu au cum să vină cu bicicleta. Europa Liberă: Ce fel de primar ați fi? Romania is a deeply European country, a reality that stands out when we look at the political trends in other Eastern European countries, which flirt with a new kind of anti-European authoritarianism.

Next