Vestas aktie. Min Investering: Få mere ud af dine penge

VWDRY

vestas aktie

Håber den snart rykker forbi kurs 50. Jeg tror man skal se ind i sig selv. Handelsbanken udsendte ved 10-tiden en Bull Case på Vestas. Avanza står under Finansinspektionens tillsyn. Vestas seeks new buyer for Lake Turkana stake: Danish company Vestas is seeking a potential new buyer for its. Men vi har kun haft 1 dag med luk over modstanden i 51,60 tilfældigvis sammenfaldende med mulig halslinie i dob. Att banden tajtas ihop anses av vissa som ett tecken på att volatiliteten i aktien kommer öka.

Next

Børsen Investor

vestas aktie

Han er efterhånden den eneste her på debatforum, der ser positivt på Vestas. Det er langt over niveauet fra sidste år. Vid ett högt värde kan en aktie anses överköpt, och vid ett lågt för översåld. Engang abonnerede jeg på alt hvad der bimlede og bamlede, men siden Vikingen kom ind, så blev der skåret kraftigt ned på abonnementer. Mange taler om opkøb af Vestas.

Next

Børsen Investor

vestas aktie

Støtten skal flyttes op til 60-61,30, men der ca. . Jeg kunne aldrig drømme om at shorte, da overvurderede aktier kan leve længe på markedspsykologiens håb og optimisme omkring aktien. Efter en korrektion tror jeg såmænd også på videre opgang:- Jeg køber igen i niveauet 45 hvis den altså kommer derned Dato : 01. Alles mening kan være lige god. .

Next

VESTAS WIND SYSTEMS : VWS Stock Quotes and Prices

vestas aktie

Det sista Vestas behöver just nu är mer kostnader. Udbyttet har faktisk været faldende siden 2017, hvilket ikke er en god indikator, for den store danske virksomhed. Steffen Jørgensen og god weekend! Ja, det er et rigtig godt spørgsmål. Det sker i et 2012, hvor vi har rekordtravlt og samtidig forbereder Vestas til også at være lønsomt i et mere afdæmpet 2013. Nogle af de andre vindmøllefirmaer vil måske også give op. Hvis ikke Mitsubishi eller andre indgår i et strategisk fællesskab og kommer med nogle mønter, så kan vi måske høre E-ordet og det burde give den modsatte kursreaktion. Jeg mener også, Nokia er totalt yt på mobiltelefonmarkedet.

Next

VESTAS WIND SYSTEMS A

vestas aktie

Modstand i 68, og 70 er indenfor synsvidde. Det er hurtigt gjort, en enkelt daglig gennemgang, er alt hvad der behøves. Effektivavkastning visar den totala avkastningen i procent sedan årsskiftet. Kan se, at Nordea i dag har hævet kursmålet til 52 fra 44. Uanset hvad er der indregnet guld og grønne skove i den nuværende aktiekurs. Måske skal vi endda lidt under. Jeg synes at det her har været en overreaktion, og kan ikke helt forstå, hvis den skal længere ned.

Next

Min Investering: Få mere ud af dine penge

vestas aktie

Jeg lægger den i tråden til Vestas og hvis man vil flytte den, er det ok for mig. Dette sker ofte før en yderligere optur. Det har de ikke fået og det har åbenbart været en skuffelse. When investing your capital is at risk. Som orventet blev niveauet 50+ afvist endnu engang. Vestas , beklager ;- Dato : 27. Det så jeg derimod i eftermiddags hos Di.

Next

Børsen Investor

vestas aktie

Jo jeg bruger også 20 og 50 dages snittet alene, men så sidder jeg også og følger aktien næsten hver dag. En bekendt jeg har, som tidligere er iphone bruger og havde købt en Samsung, han skiftede tilbage til iphone igen, netop p. Der må være nogle store knaster, som de ikke kan blive enige om. Når Vestas - som fortjent - var banket helt tilbage til konkurs kurs :- , og investorerne føler at den turn around, som er igang muligvis virker; ja, så tror jeg godt nok også, at der er mere i Vestas. Det er dog skræmmende at selskabet lever på bankernes nåde i øjeblikket.

Next